TAKING A BREAK

Fram till början av juni. Då är det spännande saker på gång! Värt att vänta på. Det tror jag att ni kommer tycka. Ni får tillandahålla med gamla inlägg så länge. Ses snart.

Bäckström<3

Caps åkte ur Stanley Cup-slutspelet vilken sög. Men han kommer till VM. Spelar förhoppningsvis imorgon. Mot Lettland. Lille kedjan han bidrar till då. Patric Hörnqvist, Niklas Bäckström och Daniel Alfredsson. Kan bara bli äckligt, äckligt bra.

COLOR

Vår är färger, starka färger. I like it alot. Gärna ett färgstarkt plagg. Apbra.

Basketfans?

Populära är dom i alla fall.

LONGBOARD-PREMIERE

Igår så var det säsongspremiär på longboarden. Det är en speciell känsla, en bra känsla. Soligt, halvvarmt och bara gött ute. En bra dag för premiär med andra ord. Ett riktigt stort vår/sommartecken! Puss på min longboard.

MILANODERBY

Han kommer visa er, ja lovar.

INSPIRATION


Bildmoln (59)


GLÖM INTE

Imorgon. Är det VM-premiär i ishockeyn. Sverige ställs mot Norge. Jag kommer sitta bänkad med mina grabbar, givet. Lördag tror jag det var Tjeckien som ville ha pesk. Så då är vi framför TV-apparaten igen.
Så. Imorgon 20:15, TV4. Sverige-Norge. Då ska lillebror åka på slå. Finns inget annat. Med ett riktigt bra lag på pappret så tror jag Sverige kan gå riktigt långt. Håll ögonen på Henrik "Z" Zetterberg och NHL-sensationen från Ottawa, Erik Karlsson. Kommer bli riktigt spännande.
Och sen så glömmer ni inte att komma in hos oss här på Vircus och läsa om våra upptåg. Kommer nya uppdateringar imorgon. Ses då. Nu säger vi hej. Hej.
Erik Karlsson, född 90. Sevärd värre.

Nära upp


This moment

Denna fina stund. Med solen på en klarblå himmel, på balkongen med en bärs, framför Victorias Secret. Thats the Victor moment. Tar av brillorna och stoppar in nikotinet en stund och bara, mmmmmm. Kommer nog hända fler gånger. Vem skulle klaga på att sitta och titta på världens vackraste brudar i underkläder liksom? Inte jag. Inte du. Inte ni. Så det så.

LÖRDAGEN

Lördagen med kamrater, beerpong, fifa och påhitt på annat håll.

Sun is energy

Det är faktiskt jättesant. Ta idag som exempel. Solen har skinit hela dagen, det har varit mellan 15-20 grader varmt här i Karlstad. Folk har hittat shortsen, linnena, hatttarna, tishorna, klänningarna och allt sånt som är vårigt/sommrigt. Och man får energi, och man mår så bra. Själv tog jag mig en löprunda, första i tisha för iår. Kändes apbra. I got the power typ. Bilderna är nån vecka gammal, men ändå liksom. Robins hund är go, jättego, och jättelydig. Det kan ju va bra.

12-05-01

Den förste maj hos mormor med lite god mat severad á la mamma. Medans päronen fixade båten inför vad som komma skall socialiserade jag med lite vänner i det underbara värdet Karlstad bjöd på. Sen var det bara att slå sig ner till ett dukat bord (i stort sett). Ibland har man det väldigt bra.

VALBORG

Ett valborgfirande på Bergvik med förste-maj-tal, brasa, manskör, god mat, dyck och vänner. Det bjöds emellanåt på skönt väder och bra majkänsla. Fortsatte sedan in på småtimmarna för att vakna upp den förste maj med huvudvärk.

RSS 2.0