BIG INSPIRATION

Om inte den största inspirationskällan för mig. Klädessmak, tatueringar och allt sånt. Ena dagen är han basic/less is more, vilket jag gillar skarpt. Andra dagen smäller han till det med skönna accessoarer och mer småsaker gör en pangoutfit. Otrohet och all dret åt sidan så verkar han vara en riktigt skön familjefarsa. Som en annan vill bli liksom. Ni kommer se mer av familjen Beckham på Vircus. Mest big daddy såklart.

Feel good

Lite mer gött från förra resan till änglarnas stad.

FÖRALÄNGNING I MADRID

Sitter och väntar på förlängningen i Madrid. Det är den andra semifinalen mellan Real Madrid-Bayern München. Det står 2-1 till Real. Totalt 3-3 i och med 2-1 till Bayern i första mötet. [email protected]. KOM IGEN NU RONALDO, avgör detta kompis. Vi ska till final och piska Chelsea. Let's do this.

PILOT

Var och hämtade ut mina nya glasögon idag. Dom äger, världen i HD är ingen dret liksom. Styrde lite provlinser också. Verkar äga det med. We'll see. Det är skönt att se fett bra i alla fall.

FINALISTER

Chelsea orkade stå emot Barcelonas tryck. Sjukt bra jobbat. Inte många lag som kan fixa det. Inter gjorde det förr förra säsongen också dock. Så det går, det är inte omöjligt. Ge inte upp Ibra, en vacker dag är det din tur. Då är det dags för CL7's Real Madrid att bli lag nummer 2 i finalen imorgon då. Men nu, grattie Chelsea, underbart att ni slog ut Barcelona.

UPDATE CL BAR-CHE

Chelsea har 2-1 och är just nu i final i och med 1-0 från första mötet (bortamål räknas högre). Vi är i 82:a minuten och håller tummarna. Kom igen nu Chelsea. Ut med Messi c/o.

HOMEMAKE Á LA SWEDES

Matlagning hemma hos Casey, lagade lite middag till familjen. Deras gästvänlighet var helt fantastisk så vi försökte åtgälda det lite. Dom verkade gilla vårat "Swedish Meal". Det var mysigt.

INSPIRATION


BARCELONA-CHELSEA

Just nu pågår den andra semifinalen i Champions League på Camp Nou. Det har gått knappa halvtimmen och det står 0-0. Chelsea har 1-0 från första mötet. Orkar dom hålla emot? Avgör Messi eller Drogba? Själv hoppas jag på Drogba. We'll see.

LAST SUMMER

Första kvällen/natten på Peace and Love i Borlänge. Vilka j*vla dunderminnen. Hoppas jag kommer vara så lycklig igen. Då var jag lycklig, väldigt lycklig. Eller vi var lyckliga. Jag var med mina grabbar och levde drömmen. Det vill och kommer jag uppleva igen. På något sätt. Plättlätt.

MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

Väldigt bra uttryck ändå, "människans bäste vän". Hundar är allt bra underbara. Speciellt lydiga som mister på bilden vid namn Acke. Han gör precis som man säger. Typ. Hur supergo som helst. Vet att ni sitter och smälter, hela bunten. Mer hundar till världen.

NOSTALGI?

Jag tror att I2 Marten är ganska mycket nostalgi för många här. Ett tivoli/marknad 1 gång om året. Den här helgen som var. 2 bad för er som missa lukten av muknar, sockervadd, lera och allt det där. Alla karuseller, stånd, lakrisremmar, ja det är verkligen nostalgi. Det var soft att se alla lyckliga barn. Ses nästa år. (Gjorde några fynd också. Det får ni se i veckan.)

22 APRIL

Hängde på mamma och pappa på lite orientering, ett friskare Karlstad eller vad dom kallar det? Men ska leta kontroller runt om i Karlstad. Man fick ju lite träning. Som ni ser var vi ute i nästan 2 timmar. Det var trevligt. Kalitetstid är bra tid. Jag hoppas ni har hört Maskinens nya album "Framgång och Efterfrågan". Annars borde ni lyssna på det. På valborg är Maskinen på Nöjesfabriken i Karlstad. Det borde bli.

GÅRDAGENS

Ni får skrika om ni vill veta vart saker och ting är ifrån, enjoy.

GRATTIS BRYNÄS

Näsmst hockeyhjärtat ligger Färjestad, det är inga konstighter. Men vill ändå passa på att gratulera Gävle, Silfverberg, Järnkrok och Brynäs IF. Grattis till SM-guldet, det var ni nästan värda. Första guldet på 13 år va? Nu får ni nog vänta 13 nya år, tyvärr. FBK kommer resa sig igen som Torsten Flinck sjöng. Men ändå, grattis.
(Bild från i somras. Snart är det sommar igen) Mmm..

NYTT FRÅN STUDIO1

Dök in på Studio1 här i Karlstad och fick med mig några tishor hem. 2 från Adrian Hammond och 1 från Humör. Riktigt sköna färger och modeller. Kommer passa perfa nu i vår och sommar. Ett tips är att sticka in huvet på Studio1 som ligger i Duvandhuset i centrala Karlstad. Dom är ganska ensamna om sina märken, så vill ni inte se ut som alla andra så borde ni knalla in. Det är ju helg?

HOLA AMIGOS

Här har ni några av mina bästa, finaste och skönaste kompanjoner. Både svenska och osvenska. Namn och nummer kan ordnas mot en mindre summa bananer. Blev sugen på Starbucks nu när ja såg muggen. Öppna ett i Karlstad då? Vore verkligen shysst.

20120419

Och det är snart helg. Vi ska bara jobba en dag till, dom flesta av oss. Vissa har det bra, andra jobbar helg. Men många har det sämre. I vilket fall är jag ledig i helgen och det ska bli skönt. Riktigt skönt, jag vill inte ha snö. jag vill ha sol. Snälla?

999

Kents nya låt 999 som dansar samba i mina öron. Helt underbar låt levererar dom som vanligt. Är stort fan av Kent, riktigt bra musik när man är bakfull också. Det är ett bra tips, tänk på det.

SUNSET BLVD

Ett bildmoln från Sunset Boulevard i LA. Också dessa bilder är från förra resan jag var på där borta. Riktigt soft ställe, Sunset blvd. Det var också där vi avnjöt den mexikanska lunchen. Som ni kan se så hade vi det rätt bra. Livet var gött.

SMAKPROV

Samlar ihop lite bilder från resan till Los Angeles vi gjorde förra året i oktober/november. Så imorgon kommer det lite härliga bilder från änglarnas stad. Kommer även upp bilder på lite nyinhandlade kläder. Stay tuned, nighty.

GUACAMOLE LIVE

Bilderna är från en lunch vi hade i LA sist vi var där i oktober förra året. Minns jag inte hlt fel så var vi på Sunset Boulevard och krubbade. En mexikansk soft restaurang med bra käk där en kile också görde guacamole live för oss som ni kan se. Synd att jag inte minns vad den heter. Då hade jag tipsat. Oväntade, bra smaker. Våga mexikanskt.

LOVE BUTTONDOWN

Oredigerade bilder på ny jeansskjorta från JC. Ville bara visa och tipsa om den. Modetidnignen Café gav den även pris i Mars upplaga. Bra modell med enkel bröstficka och buttondownkrage. Har en förkärlek till buttondownkragar och enkel design. Less is more, sometimes. Tack för nu.

OUTFIT

Tänkte vara snäll och bjuda på en outfit från någon dag sen. En accessoar som många missar att visa är skärpet. Majoriteten av folket använder skärp men visar det inte. Mera skärp till ögonen, framför allt i vår och sommar, kan göra en outfit från bra till episk. Köp gärna ett brunt, smalt, läderliknande bläte så är du i hamn. Oxfordfavoritskjorta med buttondowns från H&M. En bra deal också, 99:-.

MARSHELG

Slänger upp några bilder från förr förra helgen. Fyllde kistan med frulle på Kaviar, sen bar det ner till stan. Ut i solen, på Tablesbalkongen. Väder i världsklass, lika så vännerna som deltog i denna fina dag. Dagen slutade med lite festligheter på kvällen. En dag att minnas, en dag att göra om. Tack ska ni ha.
PS: Blev olyckligt att Messi kom med på bild, han borde inte vara med på bild. DS.

NIKE FREE+

Nappade på Stadiums erbjudande på 25% rabatt i hela butiken. Lite nya träningskläder och ett par nya Nikeskor som ni kan se. Riktigt lätta och sköna på foten, står stabilt på jorden.
PS: Stadium har 25% rabatt i hela butiken fram till 9/4 för alla medlemmar och alla som blir medlemmar. Rätt bra deal ändå. Tack Stadium, jag är nöjd.

RSS 2.0