Kroatien-Sverige 1-3

Zlatan levererade i sin nya roll, oväntat? Inte direkt. Seb var kung idag också. Zlatan låg bakom alla målen. Guidetti fick spela 54. Känns bra inför EM, annat kan man inte säga. Kroatien är inte en dålig nation.

Todays Look


HAIR


Bildmoln (54)


Kroatien-Sverige

Uppsnacket är igång, TV3 är det som gäller. 20:30 är det kickas lädret igång. Zlatan från start och Guidetti kommer in i halvlek. Kommer bli riktigt spännande att se vad Erik har i tankarna inför sommaren EM.
Mitt tips är, det är ju svårt ändå, men 3-1 till Sverige. Zlatan gör 2 och spelar fram Guidetti till sitt första A-landslagsmål. Lite optimistiskt kanske. Men man ska se det från den ljusa sidan. Kom igen nu Ibradetti!

BIG BROTHER 2012

Är det något ni följer? Skulle gissa att många av er faktiskt gör det. Det är egentligen inte speciellt bra. Man fastnar bara i det. Dumt nog. Men men, nu är man fast. Bara att fortsätta kolla.
Jag har såklart hittat en favorit. Dock är det många sköna själar inlåsta men Camilla. Du är min sköna själ. Om du vill.
PS: Måndag-Fredag 22:00, TV11. 21:00, livesändning, Söndagar.
Med andra ord så börjar det om 2 minuter, tjohej.

Stereo <3'S


O-FÄRG


Kanye West & Jay-Z

..Kommer till Stockholm, Globen i maj. Tror ni jag ska dit och se dom eller? Var ganska givet så fort ja fick veta att dom skulle komma till Sverige. Så jag kommer absolut och vara där och gunga huvudet i takt i maj. Är så sjukt peppad!
Man kan ju hoppas att det blir så här mäktigt. Ellerhur?

Bildmoln (53)


Moves like Vircus


Saknat änglarna?

Ni kan va lugna, här finns änglarna alltid med oss. Ingen tvekan.

04:26

3280 gram, 51 cm lång, prinsessa (om ja minns rätt), även om det har varit lite väl mycket tjat om den nyfödda prinsessan idag så får man väl gratulera. Grattis Vickan och Boxer-Robert Wesslan. Håller med Ola Lusitg, döp henne efter Pippi Långstrump. Men lägg ner allt överanalyserande nu. Vi vet liksom. Men grattis från oss på Vircus ändå!

Todays Looks


TATTOOTIME


Tattoo (6)


Streetfashion Ladies (4)


Bildmoln (52)


CSKA Moskva-Real Madrid

Champions League, just nu i Ryssland är det matchdags. Ronaldo har stänkt dit 0-1. Jag skulle tro att det kommer mera. Från Real, CSKA har nog inte så stor chans. Real är dock ett av europas bästa lag just nu. Btw, Pontus Wernblom är på planen för CSKA också. Spännande. Viasat Fotboll just nu. Så ni vet. (Matchen började 18:00).
Inte många som kan stoppa denna grabben, rätt så bra med lädret.

Style by Kling del 3/3


NIGHT

Tar natten, det är en ny dag imorgon. En ny bra dag här på Vircus. Hej.

NI**AS IN PARIS x3

Superbjussar direkt. The Throne (Kanye West & Jay-Z) - Niggas In Paris, gånger 3. Hur fett liksom. För er som inte har hört den så är det en av dom bästa låtarna på länge. Min personliga favorit är liveframträdandet på Victorias Secret Fashion Show. Helt sinnes. Lyssna på alla dock, alla är olika versioner. Var så goda.

HEY I'M BACK

Fo real. Nu kör jag. Marcus hakar på så småningom. Har hittat sjukt mycket inspiration ni kommer få ta del av. Sjukt mycket. Shit, detta kommer bli bra. Fett bra. Nu börjar vi ladda upp för våren/sommaren 2012 va? Let's do it.

RSS 2.0