Dagens by Kling

5/5 toasters, verkligen. Bra jobb Elin, som vanligt. Vircus<3Kling

i drömmarnas värld


WATCH THE THRONE

Lyssna på Kanye och Jay-Zs nya album PRECIS HÄR!

NEW 2 AND A HALF MEN

SEASON 9 IS HERE AND I LIKE IT. GO MR KUTCHER!

H&M AUTUMN 2011


THANK GOD FOR VS


Mumsbit


Stefan Liv

Finns inte bland oss längre. En väldigt tragisk dag för svensk och rysk ishockey. Idag störtade flygplanet med Lokomotiv Jaroslavs spelare ombord. 43/45 omkom, och ibland dom Stefan Liv.
Det är en oerhört stor spelare som har lämnat oss. Med OS, VM och flera SM-guld bakom sig lämnar han ett stort tomrum i svensk ishockey. Jag hoppas samtliga elitserielag och även lag i andra ligor tar en tyst minut för Stefan och hans fru och 2 barn som han lämnat bakom sig. Allt annat vore katastrof.
Vila i frid Stefan Liv. Skänker en tanke till familj och närstående till Stefan.
Tack för dom fina minnen vi har fått dela med sig Stefan.

Morgondrömmer

Mig bort till Los Angeles, ett av min favoritställen i världen. Och inte bara för att LA är LA, ni som har varit där vet vad jag menar. Utan jag har min bästa kompis och massa andra härliga själar boendes där som man saknar. Ska bli underbart att få komma bort från Sverige och dra till alla där om ett tag. Can't wait.

0-5

Är ett steg i rätt riktning. Känns en aning bättre än matchen mot Ungerns för några dagar sedan. Nu börjar man plötsligt tänka lite positivt också. Extra bra känns det att Wendt fick sitta på läktaren när Martin Olsson tar vara på sin chans, med bravur och även trycker dit en kasse. Fortsätt så Martin.
En annan personlig favorit är "Chippen" Wilhelmsson som blev tvåmålsskytt idag. Fortsätt så du med Chippen så kommer du få spela mer. Ellerhur Hamrén?
BRA SVERIGE, NU SKA VI TILL POLEN/UKRAINA!

YESTERDAYS-PINK


Bildmoln (34)


LC


Bildmoln (33)


HERREGUD

Ja, vad ska man säga efter 2-1 mot Ungern? Finns inte mycket att säga. Sverige var bättre, Sverige var värda att vinna, Sverige avslutar som handikappade, Sverige behöver ett nytt försvar. Fixa svenskt medborgarskap till Thiago Silva, Piqué, Sergio Ramos och Nemanja Vidic eller nått. Bästa idéen jag har just nu i alla fall. Dock är Sverige ingen fotbollsnation. Jag håller mig till att kolla på Ibracadabra. Sen pensionerar ja mig med att kolla på allt som har med Sverige och fotboll att göra. Nästan.
Får hålla mig till hockeyn, där har vi i alla fall nått att komma med. Minst sagt. Nu blev ja sugen på att titta på hockey. Hockey äger, fotboll suger. Idag. Tack för nyöppnade Olearys och att dom sänder FBK och NHL (Washington & Detroit) i vinter. Det får jag trösta mig med idag.
Vi ryckte upp oss och gjorde 1-1 i alla fall. Inte nollade iaf.

Sen släckte Ungern lampan i 90:e minuten. KUK!
PS: Tack Johan Elmander och Christian Wilhelmsson som sprang och styrde upp målchanser i alla fall. Ni är värda att nämnas. Precis som Zlatan, som alltid. Ingen annan. Det skulle väll vara Rudolf i så fall (en av Ungerns målskyttar).

Inspiration-GANT 2011


1 SEPTEMBER

Känns rätt galet ändå. September liksom, det betyder att sommaren är slut. Inte slut, men ändå slut. Augusti känns väldigt sommar. September gör inte det. Vad ska man göra? Ingenting. Eller jo. Ut och res. Woop woop.
Det ska faktiskt jag förresten. Har spikat en biljett över pölen, till USA. Åker och hälsar på min vircus-vapendragare och bästa kompis Marcus med bra sällskap. Ska bli mumma.

Bildmoln (32)


RSS 2.0