31 augusti 2011

Ser jag på 2 sätt idag. Imorgon är det 1:a september vilken är sjukt. Vill inte säga det men gör det ändå. Sommaren är över och det suger mastodont*****.
Men å andra sidan är det bara några timmar kvar till silly season-transferfönstret stänger. Vilket innebär att fotbollssäsongen är så sjukt jävla igång. Helt fantastiskt. Och som grädden på moset så slår Olearys upp portarna på nått idag. Magkänslan säger att det kommer bli en hel del kvällar där i höst/vinter.
Så jag sitter inte här och gråter elefanttårar ändå. Ska bli spännande att se vad de sista timmarna innan fönstret stänger klockan 01:00 kommer att bjuda på. Ge oss nått stort fotbollsvärlden. Tack för ikväll.

AC Milans "Mr. X" som blev Antonio Nocerino från Palermo. Undra vad hans fötter kan göra, spännande.

Bildmoln (31)


HOW I MET YOUR MOTHER

Har tidigare gett er lite tips om bra serier och höjt Entourage till skyarna. Vilken ja såklart står fast vid. Men efter många goda rekommendationer har jag börjat titta på How I Met Your Mother. Och BOOM, legendary som stjärnan själv skulle uttrycka det. Kan inte sluta kolla och längtar redan till nästa säsong.
Så börja kolla på "HIMYM", ni kommer inte bli besvikna.

Börjar lågt och siktar högre

Skulle man kunna säga om VIRCUS-restart. Kommer inte regna inlägg under de första 2 veckorna i alla fall. Jag jobbar långa och sena dagar. Jag tror Marcus har fullt upp med skolstarten på andra sidan pölen. Men vi ska göra vårt bästa. Sen trappas det upp, big time. For sure. Då vet ni. XOXO.
Men en sak är säkert: mycket bilder kommer ni få, mycket.

Bildmoln (30)


Inspirationskällor vol 1

DAVID BECKHAM
CHRIS BROWN
ORLANDO BLOOM
ASHTON KUTCHER

Slut på sommarlovet

..och tillbaka till bloggen. Är fett peppad. Let's go vircus.

RSS 2.0