Dagarna som gått

Ursäktar för dålig update, ursäktar för Marcus också, skärpning brorsan. Ska i alla fall summera dagarna som gått lite, smakprov har ni på bilderna i förra inlägget.
Först ut är NHL-turneringen. Ett litet förtydligande är att jag och Jon var CAPS, Nicke och Bodén var SHARKS, Jonas och Bagge var PENS. Som ni kan se var CAPS ganska överlägsna i gruppspelet, obesegrade. Vi kom in med bra självförtroende i Stanley Cup-finalen och det straffade sig.. Jonas som spelade NHL för första gången och Bagge som lever och andas NHL spöade oss med 4-1. Måste medge att det var en ruggit tung förlust. Men det är bara att bryta ihop och komma igen.
Ett grattis till Jonas, Bagge och PENS kan ju vara på sin plats, grattis skitungar.
Turneringens MVP: Bagge
Turneringens kungar: CAPS
Turneringens överraskning: Jonas Jonsson
Turneringens sopa: Nicke Wall
Turneringens besvikelse: SHARKS
Turneringens galnaste: Jon Åström (som vanligt)
Snart är det dags igen, då jävlar.
PS: Ni tjejer som läser detta: Ja TV-spel är på blodigt allvar, det är jobbigare än ni tror att förlora, speciellt i finalen. TV-spel kan förstöra din dag helt och hållet och tvärt om, så är det att vara kille.
Sen var det dags för Brolle att bli 24 år. Aldrig fel att fylla år eller? Firades först hemma hos honom med vänner och familj, sen ut och käka, sen hem till honom igen och avsluta hans födelsedag. Ja tror han blev nöjd, verka så i alla fall. Där har vi ett grattis till, grattis igen Brollsson, you're the man.
Söndag och Saw 3D, tankar om den kan ni se i ett tidigare inlägg nedan. Snabbt förklarat, ingen höjdare, äcklig.
2.5/5 sågblad, inte mer.
Brolle & Tine på Alfie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0